Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Izmire Meteor Mu Düştü - Fooiyb4 Gbl6zm _ İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:46'da meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak yorumlarda bulundu.

Izmire Meteor Mu Düştü - Fooiyb4 Gbl6zm _ İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:46'da meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak yorumlarda bulundu.. 'yıldız kayması' olarak da bilinen meteor düşmesi neticesinde olumsuz bir hadise yaşanmadı. Konu ile ilgili merak edilenleri yazımızda ele aldık. Son gelen haberlerde 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. İzmir'de gece saatlerinde gökyüzünde görülen ışık huzmesi, vatandaşları korkuttu. Pek çok kişi de bu iddiaların ardından meteor düştü mü sorularını araştırıyor.

İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu berna laçin de meteorun düşüşünü bodrum'da gördüğünü ifade ederek, bodrum, gökyüzünde kayan o gördüğüm dev şeyi gördün mü? ifadelerini kullandı. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor.

19649aglwe6mqm
19649aglwe6mqm from iaahbr.tmgrup.com.tr
İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. 'tam bir görsel şölen olacak'. İzmir meteor düşmesi ne zaman oldu? Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone) ile. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor.

28.09.2007 22:41 | son güncelleme:

İzmir'den görülen gök taşının yeryüzüne inmediğini vurgulayan dal, gökyüzünde parçalandığını dile getirdi. İzmir'e meteor mu düştü ? İzmir'e 31 temmuz gecesinde 01.46'da meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Son dakika egeye meteor mu düştü? Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarında bulunan sazlık alanda yangın çıktı. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. Sorusu sosyal medyada paylaşılan görüntüler ile merak edildi. Göktaşı (meteor) düşme anı amatör kameralar tarafından kayda alındığı iddia edildi. Yetkililerden resmi bir açıklama yapılmazken, görüntülerdeki cismin göktaşı olduğu tahmin ediliyor. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Meteor düşmesi sonucu ne olur? Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde.

Sosyal medya platformu twitter'dan binlerce kişi i̇zmir'de metor düştüğü hakkonda paylaşımlarda bulundu. Peki, i̇stanbul'a meteor düştü mü? Sorusu sosyal medyada paylaşılan görüntüler ile merak edildi. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. İzmir'e 31 temmuz gecesinde 01.46'da meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı.

J4hjpgddgy07zm
J4hjpgddgy07zm from www.haberekspres.com.tr
İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Bu tip araştırmalar google trends listesinde de kendine yer buldu. Bunların bazıları halk arasında 'yıldız kayması' olarak nitelendiriliyor. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Ege bölgesi'nde bazı illerde görülen ve manisa'nın salihli ilçesinde de fark edilen ışık hüzmesi sonucu. Bir meteor vakası görüldü ülkemizde, özellikle doğu illerde, gündeydoğu ve doğu karadeniz tarafından görüldü diye raporlar geliyor. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. Yüksek ses ve ışıktan bahsediyor herkes gören var mı.

Öte yandan sosyal medyada 31 temmuz gecesi itibari ile i̇zmir'e meteor düştü iddiaları sıkça duyuluyor.

18 ağustos akşam saatlerinde i̇stanbul ve i̇zmir'e yaşayan vatandaşlar meteor düştüğü konusundaki haberlerle sosyal medyada videolarını paylaşmaya başladılar. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. Sosyal medya platformu twitter'dan binlerce kişi i̇zmir'de metor düştüğü hakkonda paylaşımlarda bulundu. Son dakika egeye meteor mu düştü? İşte detaylar… manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından herkes meteor mu düştü diye sosyal medya üzerinden araştırma yapmaya başladı. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. O da düştü tam oldu. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:46'da meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak yorumlarda bulundu. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Bu tip araştırmalar google trends listesinde de kendine yer buldu. İzmir meteor düşmesi ne zaman oldu? Meteor düşmesi sonucu ne olur?

Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. Ünlü oyuncu berna laçin de meteorun düşüşünü bodrum'da gördüğünü ifade ederek, bodrum, gökyüzünde kayan o gördüğüm dev şeyi gördün mü? ifadelerini kullandı. Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone) ile. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor (gök taşı) olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarındaki sazlık alanda meydana gelen yangının. O da düştü tam oldu.

6gcpqvvbed9lrm
6gcpqvvbed9lrm from i.haber3.com
Yarı profesyonel kameralar ve yunanistan'da bir kişi tarafından kayda alındığı iddia edilen göktaşı düşme anı. 'tam bir görsel şölen olacak'. Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. Meteor düşmesi sonucu ne olur? Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. Meteorun gerçekten düşüp düşmediğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadığını belirtmek gerekiyor. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük bir cismin aydınlattığı görülüyor.

Çevredekiler ve sosyal medya kullanıcıları, meteorun yüksek miktarda ses ve ışığa sebep olduğunu öne sürerken konu.

Sorusu sosyal medyada paylaşılan görüntüler ile merak edildi. Peki, i̇stanbul'a meteor düştü mü? Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. Meteorun gerçekten düşüp düşmediğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadığını belirtmek gerekiyor. Ege bölgesi'nde bazı illerde görülen ve manisa'nın salihli ilçesinde de fark edilen ışık hüzmesi sonucu. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. 'tam bir görsel şölen olacak'. Çevredekiler ve sosyal medya kullanıcıları, meteorun yüksek miktarda ses ve ışığa sebep olduğunu öne sürerken konu. 18 ağustos akşam saatlerinde i̇stanbul ve i̇zmir'e yaşayan vatandaşlar meteor düştüğü konusundaki haberlerle sosyal medyada videolarını paylaşmaya başladılar. Peki manisa'ya meteor düştü mü? Pek çok kişi de bu iddiaların ardından meteor düştü mü sorularını araştırıyor. İşte detaylar… manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından herkes meteor mu düştü diye sosyal medya üzerinden araştırma yapmaya başladı.